Tørrfisk

Polarmat selger flere varianter av tørrfisk:

Stokkfisk:

pmstokkfisk
Dette er skrei av beste kvalitet. Den er produsert i Lofoten og er av kvaliteten Westre Piccolo, WP.
Dette er en kvalitet som blant annet benyttet av kresne Italienere.
Stokkfisk er en hel fisk som henges til tørk sløyd uten hode. Egner seg godt til vanning og til produksjon av lutefisk.
Den kan også bankes og nytes som tørrfisk snacks.

Lekkerbit:

lb02
Dette er naturtørket filet av Skrei. Torsken henges på hjell til tørk på vinteren i februar og mars.
Bitene er uten bein og skinn. De er banket og kuttet i små biter slik at de er møre og gode.
Dette er indrefileten av tørrfisk!

Splitt / Rotskjær:

pmsplitt
Dette er naturtørket torsk som er delt i to fileter for den henges til tørk. Egner seg for luting vanning og for banking til tørrfisksnack.

Tørrfisk ryggfilet:

pmryggfilet1
Indrefileten av tørrfisk! Dette er en naturtørket filet av ryggfileten av Skreien.
Dette stykket er helt uten bein.
Egner seg utmerket til vanning og grilling eller steking. Men den kan også bankes og nytes som snacks.